Pages

May 22, 2011

Status Novel Kasih Yang Suci REPRINT

Kemaruk duk tengok slot akasia Nora Elena kat Tv3 yang mana adaptasi jalan cerita dari novel Kasih Yang Suci...Until now cari novel tue kat kedai2 buku, but sold out...Cedihnya...Baru tadi saja jer jalan2 ronda kat internet nak beli novel tue by online konon nya...Pastu ternampak pula status terkini novel tue kat Online karagkraf
Kasih Yang Suci (Status : Reprint (Stok akan ada pada 25/5/2011))
MYR 19.90 17.91
Ermmmm cedihnya hati ini...Excited nak baca this novel from the begining until the end of story but tak dapat...It's ok...kita tunggu until 25 Mei untuk cetakan yang baru...hehe...laris novel nie...Tahniah kepada penulis novel Kasih Yang Suci ini...مبروك عليك Mabruk Alaiki Meen Zulaikha :) Chaiyok2....

1 comments:

lynn said...

kite da lama ada novel ni. nk pinjam?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...