Pages

May 22, 2011

Bagaimana mood tiba2 hilang?


Sikap, perbuatan serta tindakan seseorang itu kadang2 tidak sama walaupun dalam kalangan adik beradik sendiri...yelah memang benarlah kata orang, rambut sama hitam hati lain-lain. Begitu juga dengan tingkah laku kita...1001 manusia, lain2 kerenah nya..macam mana pula dengan MOOD setiap individu itu? adakah semua sama?...mudah saja x da mood? hehe kalau dari kaum Hawa that is possible juga kalau tiba2 tak de mood sebab ada time mereka .............dot.....dot.......but kalau dari kaum Adam pula macam mana diorang nie tiba2 tidak ada mood??..lets them answer lah sebab apa yer..

Sebenarnya susah juga nak takde mood nie...yelah tak kan tiba2 nak bermudi...ribut tidak ada angin taufan takde tiba2 jer nak bermudi2 nie...Konsep marah ni lain,,,konsep Mood pun lain...haha..mcm mana tue yer...kalau marah ni mesti ada sesuatu benda yang menyakitkan hati,,,Si Pemarah tu terus melenting marah tak tentu pasal...tapi kalau mood tak ada tiba2 terbengkalai jer macam rumah tak siap tue sbb apa yer? tak der mood ni kita boleh tengok dan perasan individu tu senyap jer, masam jer muka dia :(... senyum pun senyum buat2 kelat gitu, sembang pun sepatah jer dijawabnya,,,haha...Macam2 lah...hehe...Senyumlah walau hati anda sakit, kerana senyuman itu pemanis wajah...awet muda tue...

ابتسم الصدقة

Ibtasimu sodakoh....

Senyum Itu Sedekah....:)

4 comments:

Hans said...

kadang2 hormon xstabil tu tiba2 mood hilang tu

Review Nur Kasih The Movie

Koding said...

Bukan mood menghilang..
Tapi beralih arah...
drpd rajin kpd kurang rajin...

Khadijah said...

Hans: betul juga tue...but kdg2 situasi suram juga blh mood hilang...hehe

Khadijah said...

koding: owh beralih arah sebentar yer...hehe..thanks ya komen...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...