Pages

May 27, 2011

Punca Sakit Kepala...

En google la...

Kepala berdenyut2 macam kena cucuk something jer kalau kena sakit kepala. Tak boleh nak tahan dah sakit kepala nie...mana  tak nyer asyik duk fokus mengadap laptop yg screennya terang benderang sakit kepalaku dibuatnya,,,but, slow lah cahaya kat screen tue...it's ok kan...Yang tak tahan nya,,kadang2 tue duk dalam aircond time belajar kat dewan kuliah after sudah kelas tue,  panas terik pula kat luar...Stress pun boleh bikin sakit kepala apa,, Suasana bising ngn anak2 buahku nie pun boleh berpusing2 kepala nie..hehe...But yang tak boleh tahan tue bila kena tunggu beratur di kaunter yang panjang memanglah kena press number tuk beratur, tapi nak tunggu proses siap tu lambat sangat..(sakit kepala tunggu proses tuk resystem kad ATM yg rosak)....

أشعر بالصداع عندما...
Wardah Khadijah: kalau sakit kepala apabila :

Tidak cukup tidur (mesti tidur cukup waktunya dan lena hehe)
Kena cahaya yang terang
Bila berada di kawasan yang ramai orang (shoping complex yg ramai org bikin sakit kepala lah....:))
Bangun tidur mengejut....(paling x suka)
Makan makanan yang banyak sangat AJINAMOTO nya...(x suka)
Bila kena headache ni @ الصداع (sudaq)  senang jer terus tidor kasi lena cikit...wah bangkit keesokan harinya lega ma....@ letak koyok @ makan panadol...sudah...

5 comments:

adwafarahin said...

mmg byk punca sakit kepala nie tambah2 time stress

Khadijah said...

tul2 time stress pun lg kuat skt kpl nya...

cantekk said...

betol2..
mmg lam 1 ari tu, 3/4 masa depan pc je

tdo mmg tak bole nk awal...

Khadijah said...

cantekk: klu wardah khadijah mudah ajer terlelap...but klu dah dpt pc memang lama di hdpnnya..hehe

Nurshahirah sha said...

bngun tido mngejut lpas tu tak srapan smpai pkul 2 ptng mmng akan terase nikmatnye sakit kple :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...