Pages

May 14, 2013

Aku merinduimu

bila sebut pasal rindu, mencurah2 air mataku jatuh,,,ini automatik..tak tipu...dulu masa aku single lagi bertitle tunangan orang saat itulah aku jejak kaki di Miri...walaupun time tue aku tunangan orang, diriku ini masih milik ibu bapaku lagi, saat itu aku terlalu merindui abah ngn mak,,,rindu sangat2,,,aku antara adik beradik yang paling rapat ngn abah, bukan tak rapat ngn mak,,tapi dari kecik lagi aku lebih manja ngn abah,,sampai saat aku bergelar isteri, abah jarang dah borak2 lama2 ngn aku,,,mungkin aku sudah ada teman pengganti untuk bermanja,,,tapi aku tetap rindukan abah dan mak aku,,,

aku punyai 7 orang adik beradik, sangat normal kalau anak lelaki lebih rapat dengan mak dan anak perempuan rapat ngn abah, cuma lepas kawen nie aku banyak rapat ngn mak aku,,dulu ingat lagi, time kat U dulu, mesti abah yang akan telefon aku dulu, borak2 ngn abah, lepas tue baru abah pas telefon kat mak....mesti selalulah abah yang akan tepon aku dulu,,,sampai kadang2 member aku kat U kata, aku anak abah, mestilah anak abah kalau tak anak sapa? hihi...

aku tak pernah berenggang ngn family aku, masa sek men aku tak duk asrama, masa belajar diploma kat KUIS dulu pun, weekend mesti balik umah, macam tue jugak kat USIM kerap balik rumah, almaklumlah  kenderaan pengangkutan awam komuter sentiasa ada....tp bila dah dapat jqaf nie nak balik selalu,,,erm jangan mimpilah,,,tiket bukannya mcm tiket bas ke macam tiket keretapi ker...mahal wooooo....tiket kapai terbang tue....haaaaaaaaaaa...mahal kan,,,mahal lah jugak walaupun kadang2 ada promosi...

aku merinduimu.........wahai abah ngan mak
aku merinduimu....wahai abah yang sentiasa masak untuk anak2nya....
aku merinduimu,.....masakan mak ngn abah
aku merinduimu....wahai anak2 buahku..
jauh di sudut hatiku sangat merindui mereka, 
walaupun aku sentiasa garang dengan anak2 buahku..
kerna mereka sentiasa berada di rumahku (umah opah n atuk mereka)
aku merinduimu anak2 buahku yang comel lagi petah berbicara
aku sangat merinduimu wahai rumahku 
aku merindu bebelanmu wahai ibuku
aku merindui kerjaya aku dulu walaupun gajinya sikit,
tapi hatiku sangat bahagia kerna orang tuaku sentiasa di depan mataku
aku merinduimu wahai negeriku yang tercinta
bilakah peluang untuk aku bahagia macam dulu,
betul2 aku merindui zaman sebelum aku ke sini
I love u........mak abah, adik beradikku, anak2 buahku.....love u allllsssssss........

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...