Pages

Jun 17, 2011

Lagu Drama Nora Elena...Best wooo


Jalan cerita drama Nora Elena yup tidak boleh disangkal lagi memang asyikkkk dan sangat best...Nie lah 1st time tengok slot akasia from begining until the end of story....Walaupun kadang2 tak dapat tengok atas dasar kerja2 yang patut diselesaikan,,,But I'm still watch kat tonton Tv3...mesti kena tengok walaupun ter miss...hahaha....

Dahlah citer nya best untuk ditonton,,yelah adaptasi dari novel Kasih Yang Suci,,,lagu2 yang diselitkan dalam Akasia Nora Elena pun best2 juga....syok taw dengar lagu2 nya....Contohnya :-


Terhenti Di Sini - Asfan

Jangan kau Pergi Erry Putra Reen & Shajiry

Dan Bila Esok Sofaz

Berubah- Erry Putra&Reen

Sesuatu Yang Berbeza Sofaz

2 comments:

Kaoshi said...

untungnya dapat tonton drama ni.. aku kat asrama mana de tv. haha..
Blog: Kaoshilogy
Tawaran: Click untuk lihat cara menangi hadiah wang tunai dari celcom.

Khadijah said...

memang untung coz jalan ceritanya sangat santai...1st episod pun dah menarik untuk ditonton :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...