Pages

Jun 5, 2011

Berkampung di KK1 Usim...

Buntu juga kepala nie kalau duk umah tak tahu nak siapkan report bila...Boleh jer setelkan kat rumah tapi biasalah banyak godaan asyik makan tido tengok Tv main internet jer jiwa nie,,,Dah jadi jiwa kacau pula...hehe..Thanks kat kawan2 yg invite saya untuk berkampung kat kampus usim....

Syukran bikathir alaiki cik Farhana coz invite saya gi berkampung kat KK1 Usim...Kalau tak...memang cik wardah malas nak siapkan report...hehe... Syukran alikunna (fizah...Ieja Masrina dan lain2  coz korang semua sporting arghhhhhh....Best enjoy with u alll....

@ KFC Tesco Nilai


Sangat sporting adik2 nie...

3 comments:

zarazueyin said...

salam,
jenjalan kat sini
sesekali lepak dgn member bole ilangkan jiwa kacau dgn report...hehe

Khadijah said...

wslm...thanks yer zarazueyin coz comment entry nie...btul tue klu join ngn kwn2 ni blh rasa rest n enjoy ...hehe:)

miss fiza said...

wahhhhhhhhhh.... nk donuttttt lg!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...